Word óók lid van het netwerk van Blunner Freelancers

Ben jij een creatieve freelancer en wil je jezelf optimaal online profileren?

Een lidmaatschap van Blunner betekent meeliften met een uitstekende promotie, wat vrijwel zeker zorgt voor meer klanten. Blunner richt zich met name op het online benaderen van klanten in jouw eigen regio.Plaats tot 5 advertenties

Laat zien waar jij specialist in bent en welke diensten jij aanbiedt. Je kunt je aanbiedingen plaatsen in de categorieën: seo, tekstschrijvers, vertalers en fotografie.

Onze website is zo ingedeeld dat bezoekers uit je eigen regio je makkelijk kunnen vinden
. Daarnaast kun je na een aantal weken al scoren met 5 verschillende advertenties in zoekmachines zoals Google.

Wat krijg je voor dit lidmaatschap?
Lid worden

Ja, ik word lid van Blunner Freelancers en krijg daarmee een compleet account om mijn diensten optimaal te promoten.

Ik ben gespecialiseerd in


Ik betaal per maand 9,95

Ik betaal per jaar 99,- TIJDELIJK EERSTE JAAR: 49,-

Je ontvangt na je bestelling direct je accountgegevens. Een medewerker neemt contact met je op om je account helemaal door te nemen. Bij het versturen van dit formulier accepteer je
onze Privacy en cookieverklaring en Algemene Voorwaarden.Veel gestelde vragen

Wat is Blunner Freelancers?
Blunner Freelancers is een platform dat zich vooral richt op klanten in je eigen regio. Werk je bijvoorbeeld in Drenthe? Dan krijg je meestal ook klanten uit Drenthe via onze website. 

Hoeveel kost Blunner Freelancers?
We vragen een bijdrage van € 99,- per 12 maanden voor het aanmaken van je profiel en het aanbieden van je diensten op Blunner. Je kunt ook kiezen voor een bedrag per maand. Dit kost slechts € 9,95 per maand. 

Waarom betaal ik een bijdrage?
We zijn heel actief met het promoten van jouw diensten in Google en andere zoekmachines. Daarnaast adverteren we ook landelijk op verschillende kanalen zoals Google, Facebook, Telegraaf en andere websites. De kans is dus heel groot dat jij na aanmelding op Blunner je omzet ziet toenemen.

Hoe kan ik opzeggen?
Stuur een mailtje voordat de volgende termijn (per maand of jaar) begint naar klanten@blunner.com. Je ontvangt ter bevestiging een e-mail, hierin zie je ook de datum tot wanneer je van de dienst gebruik kan blijven maken.

Blunner Freelancers is een onderdeel van Blunner ©
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL 1043 92 071 B01